Info

Eikka-2hh

Nimensä mukaisesti Saaristokodit Oy tarjoaa kodinomaista majoitusta ja stressitöntä liikkumista oman aikataulun mukaan, vuodenajasta toiseen. Talvellakin Iniöön kulkee useita ilmaisia lauttavuoroja vuorokaudessa.

Villa Högbo sijaitsee luonnonkauniissa Iniön saaristossa, rengastien varrella, Norrbyn vilkkaassa kyläyhteisössä ja aivan Sophia Wilhelminan (rak. 1797 – 1800) harmaakivikirkon kupeessa. Nimensä kirkko on saanut Ruotsin prinsessalta joka syntyi samaana vuonna, kun kirkko vihittiin käyttöön.

Sali

Luonnossa liikkuville ja rauhoittumista etsiville sekä luovan työn tekijöille ymäröivä luonto on loputon inspiraation lähde. Läheisyydestä löytyy merkitty luontopolku saaren korkeimmille kallioille joilta avautuu näkymä Ahvenanman saaristoon.

Villa Högbossa on 5 wc:tä ja kolme keittiötä. Alakerran sali ja keittiö ovat vieraiden yhteiskäytössä. Yläkerrasta löytyy yhteinen pesu- ja peseytymistila suihkukaappeineen.

Salonki

Vieraan pääsy

Ulko-oven avain löytyy oven vieressä olevasta ”avainpiilosta”, joka avautuu numerokoodilla.

Vuorovaikutus vieraiden kanssa

Villa Högbo on vapaa-ajan asumiseen tarkoitettu huvila, joten emme ole aina paikalla. Puheluihin sähköposteihin vastaamme mielellämme.

Milli-keittio

Naapurusto

Useat naapurit asuvat saaressa ympäri vuoden ja tarjoavat monenlaisia ravitsemus- ja elämyspalveluja. Muun muassa maailman ainoa plokimuseo löytyy naapurista (Bodgård).

Liikkuminen

Villa Högbo sijaitsee Iniölandetin Norrbyn kylän keskustassa. Yhteysalus Aura kulkee ympärivuotisesti Kustavin Heponiemestä Iniöön. Matkaa satamasta on noin 5 km ja Skagenin lossilta noin 1 km Saariston Rengastietä. Tie on kesäisin erityisesti polkupyoräilijöiden ja motoristien suosiossa.

Iniöön pääsee myös omalla veneellä. Villa Högbo sijaitsee kahden loisteliaasti varustellun vierassataman välissä. Norrbyn rannassa (matkaa n. 0,4 km) sijaitsee ravintola Leonella sekä saaristolaiskauppa, josta hoituvat myös venepaikat ja saunan varaus. Toisella puolella Villa Högbota (matkaa n. 0,8 km) sijaitsee Björklunds båtslip, jossa toimii kesäisin myös thai-ravintola.

Muuta huomioonotettavaa

Villa Högbon julkisena tiedotuskanavana toimii facebook: Villa Högbo, jonka kautta voi vapaasti jakaa omia kokemuksia. Näin voimme ehkä palvella teitä jatkossa vielä paremmin.